GRAFISK DESIGN

Skab indtryk med dit udtryk

   Jeg skaber via enkelt design, en sammenhængende stil for dit DNA – i logo, farver, former, fotos og anvendelse. Branding skal følge din virksomheds hjerterytme og du skal ikke være i tvivl om det rigtige valg.

Grafisk design services

Digitalt design

+ Webdesign

+ SoMe

+ UI design

Flyers & Brochure

+ Foldere

+ Flyers

+ Brochure

Skilte, bannere & plakater

+ Skilte

+ Plakater

+ Banner

Virksomhed

+ Visitkort

+ Brevpapir

+ Email signatur

Markedsføring

+ Roll-ups

+ PowerPoint

+ Webreklamer

Branding

+ Logodesign

+ Visuelt univers

+ Farver & typografi

Vær unik – både online og offline

Førstehåndsindtrykket er vigtigt – det ved du. Det gælder også din visuelle identitet og logo. Og det er uanset om du er start-up eller en etableret virksomhed, som søger en ny vej for deres branding.

Du ved hvem du er og hvad du vil. Du ved hvem dine kunder er og hvad dine ambitioner er. Du er klar til at drage mig ind i dit DNA og brand, der giver mig det bedste afsæt for at omsætte det til essensen i din nye visuelle grafiske stil.

VISUELT UNIVERS

Dine kunder skal kunne genkende dig, uanset hvilken platform de ser dit brand på. Du kan styrke dit brand med logo, grafiske elementer, tryksager og designguide, der fortæller og viser dit DNA.

Jeg tager altid udgangspunkt i dit unikke afsæt, når de grafiske elementer skal fortælle din historie og din hjerterytme – både indadtil og udadtil. Din branding skal ikke bare se fedt ud, den skal også kunne få din drømmekunde til at vælge dig, fremfor konkurrenten.

Menu